Welcome to the DoItYourself Forums!

To post questions, help other DIYers and reduce advertising (like the one on your left), join our DIY community. It's free!

My horn doesnt work!!!!!!!


chingao81375's Avatar
construction hand

Join Date: Dec 2003
Posts: 114

03-20-04, 04:27 PM   #1  
My horn doesnt work!!!!!!!

I have a 1993 Olds cutlass ciera. My horn stopped working . I noticed a cliking on the relay so thats sounds ok. My next stop was the horn. I pulled it out and connected it directlly to the battery. I sounds good. So my question is the problem the wire between the horn and the relay? If so how to i go about to find it. Or is it easier to run another through there. Any suggestions are appreciated.

 
Sponsored Links
Warn's Avatar
Member

Join Date: Mar 2004
Posts: 37

03-20-04, 04:30 PM   #2  
Forget trying to find the break in the wire. Run a new wire from the relay to the horn.

 
Desi501's Avatar
Member

Join Date: Oct 2003
Posts: 2,207

03-20-04, 04:32 PM   #3  
Just because the relay is clicking doesn't mean it is good. Use a testlight at the horn and see if you are getting current there, if so, check it coming out of the relay. It may be a plug problem right at the relay.

 
chingao81375's Avatar
construction hand

Join Date: Dec 2003
Posts: 114

03-20-04, 04:33 PM   #4  
will do thanks..........

 
cork's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

03-23-04, 07:33 AM   #5  
cork
horn not working

hello i once had that problem and it was that the horn was not getting a good ground, if there is only one wire it must ground at the mounting bolt, if it has 2 wires one is the ground cork

 
Search this Thread