Welcome to the DoItYourself Forums!

To post questions, help other DIYers and reduce advertising (like the one on your left), join our DIY community. It's free!

new intake...new problems


Guitarman500's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

09-26-04, 05:47 PM   #1  
Guitarman500
new intake...new problems

Hi I have a 1994 Acura integra LS Non-Vtec 1.8L

I have had the car for about 6 months now with no problems yet, It is pretty old and everything looks original. I recently purchased a cold air intake/Air Induction system and installed it with no problems, Though a new noise came..it was a noise that sounded like my engine was gasping for air every few seconds. Now the problem is I have no acceleration and the car almost shudders while i press on the accelerator, Also the car didn't start today until the 3rd or 4th key turn which hasn't happened until all these problems started. The intake was in for about 2 weeks before problems started erupting. What could it possibly be? Do you think its the intake? Or should I be looking at other things such as battery,spark plugs, plug wires..etc.

p.s I've taking everything on the intake apart and put it back together again with no change.

 
Sponsored Links
car nut's Avatar
Member

Join Date: Aug 2003
Posts: 478

09-26-04, 07:35 PM   #2  
I would look for an air leak in the new intake system or a bad electrical connection. If you can't find the problem, put the stock system back on and see if the problem goes away.

 
Search this Thread