MazdaMX6gonecrazy

Reply

  #1  
Old 02-15-05, 12:45 AM
chvygrlw350v8
Visiting Guest
Posts: n/a
MazdaMX6gonecrazy

I recently bought a 1993 Mazda MX6 4 cyl from a freind. When I purchased it I knew it had a problem just was not sure what it was. The car will start and sounds great, no misses and idles fine but the problem is it will not move. Not reverse nor drive. I was wondering if anyone had any suggestions. My father and boyfriend think it may be the transmission pump but I wanted to get more ideas. Also if it does sound like a transmission pump where might I find one, I have serached high and low for one for my car and can not find any. Has this been a big problem with 93 Mazda MX6's?

Thanks and Hope for Help, chvygrlw350v8

Also, it has had a new tranny put in before I bought it!!
 

Last edited by chvygrlw350v8; 02-15-05 at 12:47 AM. Reason: Add Info
Sponsored Links
  #2  
Old 02-15-05, 04:09 AM
Member
Join Date: Apr 2002
Location: Pittsburgh,Pa
Posts: 2,417
Check the fluid level first if it's full you will need to check the flywheel bolts for being there.If it's not one of those 2 problems I would suggest a tranny shop look at it.Sounds like your(freind)should have been a little more up front with you about this issue.You are possibly going to spend quite a few dollars on this.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes