Shaking again

Reply

  #1  
Old 03-28-05, 07:27 PM
hambone
Visiting Guest
Posts: n/a
Question Shaking again

Gentlepeople,

(Car type: '94 S-10 Blazer, V6, 92000 miles)

About six months ago, the engine on my Blazer began shaking very noticably. The whole car would rock when I was at idle or at low acceleration. I took it in and got a lot of additional work done on it, but the guy at the mechanic said that I had a cracked "upper plenum gasket" and that was causing the problems. Well, he did his magic and the car worked fine.

Now it's today, and my car is exhibiting the same behavior. The mechanic previously said that I had 6 of these gaskets, so do you all think it's possible that I have another cracked gasket? If so, would you know if that's a simple thing to check for and to fix? I'm so tired of pouring money into this car every single month, so if I can fix this, that would be AWESOME (cuz I think this gasket is pretty cheap...like around $15).

You guys rock. Thanks for your help.
Tucker
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-28-05, 08:47 PM
hambone
Visiting Guest
Posts: n/a
Oh, I forgot to mention that my V6 is 4.3L, and it's been a little under 2 years since my last tune-up. Thanks!
 
  #3  
Old 03-29-05, 02:42 AM
Member
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,538
alot of things could cause that problem is the check engine light on if it is start by having codes read and go from there it is unlikely that the upper plenum gasket is causing the problem.
 
  #4  
Old 03-29-05, 07:57 PM
hambone
Visiting Guest
Posts: n/a
how would I check to make sure the upper plenum gasket was operating normally?
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes