F-350 wipermotor

Reply

  #1  
Old 07-17-05, 06:54 PM
Juliesman
Visiting Guest
Posts: n/a
Question F-350 wipermotor

my wipers start working then slowly slow down until they stop. they will then work almost like intermitten wipers but they are not. does anyone have any ideas as to what might be the problem.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-17-05, 07:07 PM
Member
Join Date: Aug 2003
Location: Cape Cod
Posts: 4,320
Sounds like the wiper motors have had it
What year is the vehicle?
 
  #3  
Old 07-17-05, 09:15 PM
Member
Join Date: Dec 2001
Location: nc
Posts: 616
Had a similar problem on a 97 taurus. Sometime the wipers, in the high speed setting, would go from high speed to low speed, and sometimes on the low speed setting they would be intermittant. I read the problem is caused by the GEM module which is expensive so I just let it be that way then traded the car in. I've heard ford has had a lot of problems with these modules so there might be a TSB related to this. Hopefully your problem is not the GEM module, but maybe a lose connection to it or something like that or maybe you don't have a GEM module if it's an older model before they made the module and could just be the motor.

As slickshift asked, what year is the truck?
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'