1996 Chrysler LHS Turn Signals

Reply

  #1  
Old 02-17-06, 12:42 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 128
Received 0 Votes on 0 Posts
1996 Chrysler LHS Turn Signals

I recently put a new battery in my 96 Chrysler. After installing it neither the turn signals or the hazard lights work. The flasher makes a slight chattering noise, but none of the lights come on. I replaced the flasher - no help. The 2 fuses and Bulbs OK.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 02-17-06, 12:57 PM
Member
Join Date: Feb 2006
Posts: 361
Received 0 Votes on 0 Posts
Originally Posted by Ray Odom
I recently put a new battery in my 96 Chrysler. After installing it neither the turn signals or the hazard lights work. The flasher makes a slight chattering noise, but none of the lights come on. I replaced the flasher - no help. The 2 fuses and Bulbs OK.
Is new battery fully charged. It sounds like its not.
 
  #3  
Old 02-17-06, 04:40 PM
Member
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,538
Received 0 Votes on 0 Posts
check the wiring near the battery may have bad connection specifically look at the smaller wires and connectors near the battery not the main cables.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description: