Trouble with my car heater

Reply

  #1  
Old 03-07-06, 12:47 PM
Sgt D USMC's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2006
Location: Havelock/ MCAS Cherry Point
Posts: 4
Trouble with my car heater

I just recently replaced my heater core in my 93 Camaro, and the thermostat is not that old, but I still don't have heat in my car when I turn it on, can anyone help me with this?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-07-06, 04:53 PM
Member
Join Date: Feb 2006
Posts: 361
Buy back flush kit and do as it says. Sounds like air in heater core.
 
  #3  
Old 03-07-06, 05:52 PM
Sgt D USMC's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2006
Location: Havelock/ MCAS Cherry Point
Posts: 4
Thanks

Thanks, I'll give that a shot.

John
 
  #4  
Old 03-07-06, 06:43 PM
Member
Join Date: Feb 2006
Posts: 361
Let me know if it works.
 
  #5  
Old 03-07-06, 06:50 PM
Sgt D USMC's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2006
Location: Havelock/ MCAS Cherry Point
Posts: 4
thanks again

I will, again thanks, I was starting to pull what little hair I had left out. I have been working on cars all my life, and have never ran into a problem like this.

John
 
  #6  
Old 03-07-06, 06:59 PM
Member
Join Date: Feb 2006
Posts: 361
I live in Canada and this happens all the time here. 38 years of fixing car -trucks.Best of luck. Ed
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'