1990 ford tempo no spark

Reply

  #1  
Old 06-08-06, 10:37 AM
F
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
1990 ford tempo no spark

new computer, new coil, new distributor, new control module, check all the fuses and all the fuseable link wires, plus also checked the computer relay, still not haveing no spark anyone have any ideals what to do next.
I check the voltage it was 12.5 volts. I had checked the roter button, it is turning. It has fuel, this year doesn't have a came sensor.
The car was running fine till, it quite like you just shut the key off. now nothing
 

Last edited by fixitman2; 06-08-06 at 07:10 PM.
Sponsored Links
  #2  
Old 06-08-06, 11:54 AM
P
Member
Join Date: Sep 2004
Posts: 238
Received 0 Votes on 0 Posts
lots 'o stuff

that is a a long list of failed parts.

what was it doing before you had this problem?

do you have a rotor? does it turn with the engine cranking?
do you have a timing belt? how did you determine that you have no spark?
 
  #3  
Old 06-08-06, 05:35 PM
DaVeBoy's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,665
Received 0 Votes on 0 Posts
You have to do a volt test to the ignition side of the coil to see if you are getting approx. 12 volts to the coil. If you aren't, I guess you have a lot of tracing to do... and probably a wiring schematic would be in order.
 
  #4  
Old 06-08-06, 07:11 PM
I
Member
Join Date: Jun 2005
Location: Texas
Posts: 240
Received 0 Votes on 0 Posts
Only other thing is something ignition related. Try switching ignition...Is your battery/starter ok??
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description: