Battery for remote entry

Reply

  #1  
Old 06-17-06, 07:52 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Battery for remote entry

Do I have to go to the dealer to buy a new battery for the remote door lock control?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-18-06, 02:32 AM
New guy's Avatar
Member
Join Date: Feb 2005
Posts: 435
oop! double post.
 

Last edited by New guy; 06-18-06 at 03:43 AM.
  #3  
Old 06-18-06, 02:33 AM
New guy's Avatar
Member
Join Date: Feb 2005
Posts: 435
Originally Posted by wvaaail
Do I have to go to the dealer to buy a new battery for the remote door lock control?

No, you don't have to, local Radio Shack have them all and much less than you'd pay at dealer. You may have to reprogram the fob though.
 
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 10:56 AM.