94 Buick Regal 3.8

Reply

  #1  
Old 08-22-06, 03:18 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
94 Buick Regal 3.8

i was driving to work and my car died.everything shut down.went back later and it started right back up.drove 1 mile and it shut down again.it will only run for a few minutes each time.someone told me it was my coil packs, so i changed them out but its doing the same thing.can somebody please help.its my only way to work.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-22-06, 04:05 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
wanted to add that it does turnover but doesnt start
 
  #3  
Old 08-22-06, 06:51 PM
Member
Join Date: Aug 2006
Location: los angeles
Posts: 22
Post no start

ok grtenn , heres what i need you to do , you need to pull of a spark plug wire , put a spark plug at the end of it , put the spark plug to ground , and crank the engine , do u have spark ??? i also need you to get a fuel pressure gauge , and test the fuel pressure while cranking , whats the pressure ??? this is the correct way to diagnose , then we can continue from here.

hey by the way if i told you it was the muffler bearings that need to be lubed would u do it ????
 
  #4  
Old 08-23-06, 04:06 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
ok ill try those things and get back to you.and yes i would lube it.thanks for the response.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes