keyless entry...no horn sound with unlock


  #1  
Old 03-17-07, 01:31 PM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Unhappy keyless entry...no horn sound with unlock

I have a 2002 Chrsyler 300M Special. The other day my battery went dead and I got the car started. Afterwards I noticed that the horn does not sound when I click my keyless entry to unlock the car. The horn sounds when I lock it and lights flash with both, locking and unlocking. I have it programed for both. Can anyone help with this issue?
 
  #2  
Old 03-17-07, 01:39 PM
New guy's Avatar
Member
Join Date: Feb 2005
Posts: 425
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
I though the horn only "honk" and lights flashed when you lock the car, when unlock, only lights flashed.
 
  #3  
Old 03-17-07, 01:52 PM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Originally Posted by New guy
I though the horn only "honk" and lights flashed when you lock the car, when unlock, only lights flashed.

Not true I use to get one chirp when locking and two when opening.
 
  #4  
Old 03-17-07, 03:24 PM
New guy's Avatar
Member
Join Date: Feb 2005
Posts: 425
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Try to press and hold both lock and unlock buttons for aprox 3sec while standing next to the car, the lights will flashs once, then release both buttons and see if it changes mode.
 
  #5  
Old 03-18-07, 08:57 AM
logcabincook's Avatar
Member
Join Date: Oct 2006
Location: Rocky Mountain Foothills
Posts: 517
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
My keyless entries have always had a silent mode. Maybe yours reset when the battery died?
 
  #6  
Old 03-18-07, 10:01 AM
G
Member
Join Date: Oct 2002
Location: Hamilton County, Ohio
Posts: 3,927
Upvotes: 0
Received 2 Upvotes on 2 Posts
My thoughts are the same as Logcabincook. Check your owner's manual and reset the procedure. Personally, I don't care to attract attention, so mine are silent on both lock and unlock - with flashing lights only.
 
  #7  
Old 03-18-07, 03:30 PM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Originally Posted by logcabincook
My keyless entries have always had a silent mode. Maybe yours reset when the battery died?
I have a program that ask if you want horn sound and also a program for lights flash.
 
  #8  
Old 03-18-07, 03:38 PM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Originally Posted by New guy
Try to press and hold both lock and unlock buttons for aprox 3sec while standing next to the car, the lights will flashs once, then release both buttons and see if it changes mode.
I tried what you suggested several times and different ways but nothing changed. I thank you for the advice.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description: