93 infinity g20

Reply

  #1  
Old 03-17-07, 09:12 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
93 infinity g20

I have a 93 infinity g20 that has a problem with the engine bogging down when accelerating. It also has a constant drain on the battery that causes it to go dead after about a day. also when the car is first started none of the powered accesories work such as pwr. windows, guages, or radio till the gas petal is revved once.then they all work just kinda slow. When driving the engine makes a whirrrr sound when it is bogging down.

There is a new altinator, battery, Throttle position sensor, plugs, wires, cap and roter, and my mechanic (not so smart apparently) said that it was just a bit of water in the gas. but just to humor him I ran some seafoam through and replaced the fuel filter as well as cleaned the injectors with injector cleaner.

I am stumped and don't live near a infinity dealer to have the car looked at so if you guys have any ideas please let me know..
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-17-07, 09:47 PM
Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 38
got a nissan dealer around?..lol

as for the "whirrrr" sound on the radio, its usually a sign that you a poor ground wire somewhere...that could also explain the battery drainage if you have an aftermarker radio and its not hooked up properly.

i use to have a M-30 that had a drain problem as well, there was a break in the alternator wires as well as one in the starter wires.
 
  #3  
Old 03-18-07, 07:43 AM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,044
Does sound like a bad ground somewhere like teacup was saying. This would cause the problems you are having.

Inspect all battery,starter, alt cables closely.
 
  #4  
Old 03-18-07, 04:13 PM
Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 38
i just thought of another thing that was wrong with my nissan pickup and my infinity m30... the battery cables were crap... they didnt get real good contact and would always corrode but would get enough to run... i changed them to an after marker set that would connect solidly to the battery posts...
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes