1999 Gmc jimmy help

Reply

  #1  
Old 07-31-07, 04:54 AM
dave b's Avatar
New Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2004
Posts: 30
Unhappy 1999 Gmc jimmy help

my 4w drive quit working i have push bottons on dash the botton lights quit working to an the 4w service light comes on is their a fuse some where blown out
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-31-07, 07:58 PM
New Member
Join Date: Jan 2004
Posts: 114
When you push the 4 hi or 4 lo button do they flash? I have a 97 jimmy that did this, I was told to disconnect the battery for an hour and then try it. I thought they were crazy but it worked. Good Luck!
 
  #3  
Old 08-01-07, 04:34 AM
dave b's Avatar
New Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2004
Posts: 30
Unhappy 1999 jimmy gmc help

i have no lights on the bottons i disconnect the battery the 4w service light is on
 
  #4  
Old 01-19-09, 01:53 PM
dave b's Avatar
New Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2004
Posts: 30
help

can someone help me fixs it thanks
 
  #5  
Old 01-19-09, 04:48 PM
Member
Join Date: Jan 2009
Location: Chicagoland
Posts: 40
Originally Posted by dave b View Post
can someone help me fixs it thanks
That's easier said than done. First there are 2 different transfer cases, one with automatic 4wd and one without. Then DTC's need to be retrieved (if any). The automatic transfer case needs a GM scan tool to get the codes.
 
  #6  
Old 01-20-09, 07:15 PM
Member
Join Date: Sep 2008
Location: Wisconsin
Posts: 82
the module is in the passenger kick panel check for corrosion at the connector. also check vaccum to the front axle solenoid under the battery tray. common problems
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes