Changed Multifunction switch now horn don't work?

Reply

  #1  
Old 08-02-07, 07:11 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2005
Posts: 29
Changed Multifunction switch now horn don't work?

I installed the switch but I thought I out it back the same way.The pin that sticks out I pushed in until seatedso that it brushes up againt the plate. I checked fuses and relays and they are ok. Any thoughts on how to test? I get nothing pressing the horn.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-02-07, 07:38 PM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,044
Please provide make/model/year of vehicle we are talking about here.
 
  #3  
Old 08-02-07, 08:08 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2005
Posts: 29
Chevy Malibu 1999 Sorry.
 
  #4  
Old 08-03-07, 09:24 AM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,044
Get a voltage prober (a device with a sharp needle end) and test for power at wire harness going into the horn while depressing horn. The little light should light up if there is power on the wire. If the light comes on, you have a bad horn itself. If you get no light, obviously have an electrical issue, either with the malfunction switch, or the horn button itself.
 
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 08:53 AM.