'90 Plymouth Grand Voyager oil pressure

Reply

  #1  
Old 10-21-07, 06:07 PM
CMil's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2002
Location: United States of America
Posts: 432
'90 Plymouth Grand Voyager oil pressure

This is more an update than a new post; the original has cycled out a while ago-
Minivan with 3.3 litre V-6 was showing low oil pressure when warm. In the process of working on the heater core, I unplugged the two connectors that feed the instrument panel. After plugging them back in, the oil pressure shows improvement across the operating temperature range, and I get no "Check Engine" light when warm. However, now I get the "Maint Req'd" light (bottom light on left side of panel). I had disconnected the battery negative cable before digging around under the dash; what have I done? Do I need to reset some service reminder timer, retrain the transmission, remove the bulb, or what? Please help - the wife is far more nervous about the light than I am! Thanks in advance - Chris
P.S. - Check my other post for heater core trick...
 
Sponsored Links
  #2  
Old 10-21-07, 06:27 PM
Member
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,538
you basicly have a couple of options see a shop that will reset it with a scanner only takes a few minutes but im sure they will charge something. or pull the bulb
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes