car won't start

Reply

  #1  
Old 10-30-08, 12:37 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2008
Location: California
Posts: 1
Unhappy car won't start

my 1999 mitsubishi eclipes, spider overheated and now it won't start. i'm not getting any fire to the plugs. i've changed the ignition coil pack, checked my plugs, tested power unit. is there some kind of breaker or something that i'm not finding? i've checked my fuses and they seem ok. all my electrical things like air conditioner, lights, interior panel when turning the key, all work. help!!! any suggestions???
 
Sponsored Links
  #2  
Old 10-30-08, 04:00 PM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,044
If it overheated that much, you probably blew a head gasket, not good!

You probably got antifreeze in your oil now.

This job is typically not a DIY job.
 
  #3  
Old 10-31-08, 03:48 PM
Member
Join Date: Jul 2006
Location: Near Philly
Posts: 553
What happened when it overheated? Did you stop the engine right away or did you drive on? Did the engine shut itself off or did you?
 
  #4  
Old 11-02-08, 06:02 PM
Member
Join Date: Nov 2008
Location: virginia
Posts: 12
is the timming belt turning the camshaft?
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'