high beams don't stay on

Reply

  #1  
Old 12-18-08, 03:51 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2008
Location: Fairfax, VA
Posts: 35
high beams don't stay on

When I pull back on the control stick as if I am flashing the high beams, they come on. But if i push the control stick forward as if I am turning the high beams on, both headlights go off but the side indicator lights stay on. I would like to note when the high beams are "on" the indicator light on the instrument panel comes on even though there is no light. The bulbs obviously work because my regular lights work and the high beams do work, they just turn off when i try to leave them on. I'm thinking it's a fuse problem but i checked and all fuses seem to be fine so maybe its a problem with the relay switch? Any suggestions? Thanks!

-Lucas
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-18-08, 03:59 PM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,044
Hello Lucas!

Can you provide us with the make and model vehicle?
 
  #3  
Old 12-18-08, 05:09 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2008
Location: Fairfax, VA
Posts: 35
'92 toyota pickup, both headlights brand new

-lucas
 
  #4  
Old 12-19-08, 08:56 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2008
Location: Fairfax, VA
Posts: 35
anybody got any ideas?

-lucas
 
  #5  
Old 12-19-08, 09:18 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 20,792
Likely a relay? Ouch $56 at autozone....

Well, maybe not since they flash when pulled...hmm... column switch? Prob even much more $$$
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'