Caravan Gauge cluster problem

Reply

  #1  
Old 03-11-09, 02:50 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2006
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 580
Caravan Gauge cluster problem

Hello, Our work van's speedo,fuel and temp gauges started going all the way up then all the way down to zero. Then they would work for awhile until you turned on either turn signal. They would then start the up/down thing again. Now everything's dead. It's a 2002 Caravan. Any ideas?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-12-09, 05:24 PM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,044
You will need to pull the cluster out and check for damaged wiring, but you will prolly have to replace the cluster.
 
  #3  
Old 03-13-09, 02:52 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2006
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 580
That seems to be the answer that we are getting from everyone we have talked to about the problem-replace it. At least it is pretty easy to remove.
 
  #4  
Old 03-22-09, 03:04 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2006
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 580
FYI-the problem turned to be the fuse/relay block under the hood. Lots of green and corroded connections. It might be a common problem as the dealer had the part in stock!! It came with all the fuses and relays installed for about $275.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'