No power/light to cluster panel on '04 GMC Sierra

Reply

  #1  
Old 10-30-09, 08:38 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2009
Location: USA
Posts: 2
Question No power/light to cluster panel on '04 GMC Sierra

I have 2004 GMC Sierra and often and on, not all the time, I get no power on gauges,(including RPM & seedometer) or indicators (transmission/gear). At times this problem lasts for, say 3 days, and then all of sudden, all the the gauges become 'alive'

I opened up the instrument panel and took out the cluster, detaching the electric connectors(gray and blue), sprayed 'electronic connector cleaner' but no use.

I think the connector is fine because when the headlight is on, the background light on the cluster illuminates.

Does anyone have experience like this and can anyone share with me any solutions to this problem?

Thanks for your input in advance.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 10-31-09, 06:53 AM
daswede's Avatar
Member
Join Date: Jul 2003
Location: massachusetts
Posts: 2,201
I know GM had problems with their cluster gauge display,and at one point were replacing for free.
You might want to check TSB's/recalls,and dealer
 
  #3  
Old 10-31-09, 03:54 PM
Corky's Avatar
Member
Join Date: Feb 2007
Location: US
Posts: 13
What he said. I have a letter from GM regarding my '04 Sierra that says special coverage was issued on the instrument panel cluster for 7yrs or 70,000mi. Questions on coverage should be directed to GMC Customer Assistance Center 866-996-9463
Good Luck,
Corky
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'