radio & sound system for 1995 Lexus LS400

Reply

  #1  
Old 08-01-12, 06:03 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
radio & sound system for 1995 Lexus LS400

When I start the car and turn on the lights, the radio face plate blinks wildly trying to load and turn on. It started doing this last Dec but it was very very sporadic. Now with the hot, humid weather in DC this summer, it is nearly daily. HELP.
Suggestions are appreciated. BTW, everything else on the dash works!!!
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-01-12, 06:25 PM
ukrbyk's Avatar
Member
Join Date: Mar 2010
Location: USA/ Pacific NW
Posts: 3,189
Pull it out, clean all connections with electric cleaner, blow off dust and junk. Say prayer and put it back in. Loose contact somewhere, or oxidized.
 
  #3  
Old 08-23-12, 04:51 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
thanks, so much. Sorry I am so late getting back to you but I am a new user and couldn't figure out how to get to my posts (I still haven't figured that out but I was able to search on 1995 Lexus to get to this.
 
  #4  
Old 08-23-12, 07:13 PM
ukrbyk's Avatar
Member
Join Date: Mar 2010
Location: USA/ Pacific NW
Posts: 3,189
you go to "thread tools" > subscribe to thread >instant email notification. You set.
 
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 09:32 PM.