Replacing 04 cts battery. Extra cord.


  #1  
Old 03-25-15, 01:16 PM
H
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2015
Location: USA
Posts: 20
Received 0 Votes on 0 Posts
Replacing 04 cts battery. Extra cord.

So when I took out the battery I didn't pay attention to where this yellow wire was and I'm hoping I put it in the right spot? Please and thanks.
 
Attached Images  
  #2  
Old 03-25-15, 01:29 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: USA - N.E.Tn
Posts: 48,162
Received 408 Votes on 364 Posts
Normally extra wires like that attach to the positive side. Do you know where the other end of that wire terminates? Is everything operating normally or have you not started it up yet?
 
  #3  
Old 03-25-15, 02:06 PM
H
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2015
Location: USA
Posts: 20
Received 0 Votes on 0 Posts
Well it doesn't really want to start. The radio and everything else works though. I believe there is possibly something wrong besides the battery though. Don't know what. Also I do not know where it terminates.
 
  #4  
Old 03-26-15, 04:02 AM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: USA - N.E.Tn
Posts: 48,162
Received 408 Votes on 364 Posts
Does the engine turn over well? if so, does it spit and sputter or not try at all to fire? How was it running prior to replacing the battery?
 
  #5  
Old 03-26-15, 04:30 AM
the_tow_guy's Avatar
Group Moderator
Join Date: Feb 2001
Location: SW Fla USA
Posts: 12,020
Received 67 Votes on 56 Posts
Any chance the car has a big amp and speakers in it?
 
  #6  
Old 03-28-15, 02:03 PM
A
Member
Join Date: Jun 2005
Location: Suburban Washington DC
Posts: 203
Received 0 Votes on 0 Posts
Looks like a crimp-on terminal for some accessory someone added to the car. Anyone inexperienced enough to use one of those under the hood probably didn't do a very good wiring job to begin with. I'd check if it's even fused before connecting it again.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description: