Welcome to the DoItYourself Forums!

To post questions, help other DIYers and reduce advertising (like the one on your left), join our DIY community. It's free!

fule system on 91" plymouth grand voyager


's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

01-09-02, 06:21 AM   #1  
fule system on 91" plymouth grand voyager

The darn thing just won't start.
no pressure in injectors
Is the fule pump out?
or is it a computer glitch or ground maybee?
any help greatly app. thanks

levi

 
Sponsored Links
Joe_F's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

01-09-02, 06:31 AM   #2  
Joe_F
Could be a number of things.

How do you know there is no "pressure" to the injectors? You need to check the fuel pressure with a reliable gauge to know that .

Must check fuel pressure. Must check to see if you have spark. Have a blue, fat consistent spark all the time. If not, an ignition problem.

Check my post "The Basics" for more ideas. Post what you find as a result of checking that.

The engine size of this vehicle is also helpful .

 
's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

01-09-02, 06:36 AM   #3  
thanks

thanks joe i will give it a better post in the future

 
toni1595's Avatar
Member

Join Date: Jul 2001
Posts: 299
ME

01-10-02, 12:48 PM   #4  
91 Caravan

We had a problem with our 90 Caravan once similar to that and it was a pickup which is mounted under the distributor. If it don't see a spark it will cause the computer to stop the fuel pump. I found this out AFTER I changed the fuel pump. Its worth a check...... Good Luck!

 
Search this Thread