update on my 91 voyager, tranny question

Reply

  #1  
Old 02-26-02, 07:24 AM
jazzman
Visiting Guest
Posts: n/a
update on my 91 voyager, tranny question

Hi I thought I would write back and tell you what we found out.
I wrote last about buying it cheap and having a questionable tranny/transaxle. This is a 4 cyl. 2.5 auto.
I brought it to a transmission mechanic the next day & it acted perfect.He told me everything is shifting normally. (Although his road was icey and we couldn't drive 55) As soon as I left and stepped on it going up hill it went into passing gear and stayed there! The only way it would return to first gear was to pull over and put it in park.
My husband looked under the hood and found that there was a spring missing from the TB cable and it was sticking. Well a can of lube & a $4.oo spring later and it is running perfect.
I just had to tell you that not all problems with Voyagers are major problems. Sometimes it just takes knowing someone or being married to a know it all to find out the problems.
It is a really nice van and we are really happy with it so far. Thanks for the advice.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 02-26-02, 08:09 AM
Joe_F
Visiting Guest
Posts: n/a
Good job in fixing it!

Keep an eye on repairs on it...you spent 800 bucks on it, don't spend 800 in repairs .
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes