Welcome to the DoItYourself Forums!

To post questions, help other DIYers and reduce advertising (like the one on your left), join our DIY community. It's free!

Brake light question........


ShamrockDon's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-04-02, 10:27 AM   #1  
ShamrockDon
Brake light question........

I recently bought a partially restored 1969 Chevelle and only ONE of the brake lights works.. All the exterior lighting works except for that one brake light....

Its a dual filament bulb and the turn signal portion of the light works....

I have replaced both of the brake lights...

Any tips, suggestions, hints?


Last edited by ShamrockDon; 04-04-02 at 10:45 AM.
 
Sponsored Links
otto888man's Avatar
Member

Join Date: Jan 2001
Posts: 93

04-04-02, 10:52 AM   #2  
Check for loose grounds you may have a bad ground. I hope this helps. Keep me posted.

OM

 
Joe_F's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-04-02, 11:25 AM   #3  
Joe_F
I agree with OM.

 
xiii13's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-04-02, 12:42 PM   #4  
xiii13
Check for loose wires going into the bulb socket assembly and also corrosion inside. Make sure the connections are solid. I had this happen on my '69 camaro.

 
Billdo49er's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

04-04-02, 05:22 PM   #5  
Billdo49er
Have you checked continuity in the wire.I have seen many vehicles of this vintage that had open areas in the wire due to age.Check the ohms fom one end of wire to the other.If you have o.o ohms you'll have found your open.

 
Search this Thread