back winshell wiper don't work

Reply

  #1  
Old 06-21-02, 12:50 PM
Gus
Gus is offline
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2000
Location: USA
Posts: 19
Question back winshell wiper don't work

My unit is Explorer Sport 2002 with 22,000miles and last few days the back winshell wiper quit working, I check the fews panel in the cabin and all are okay, the fews in the engine compartement is noway to tell if they are good or bad and they don't indicate what value they are, the looks are square black containers with no value or any writting on it. Any sugestions? should I replace the one that indicates ben it the one for the back winshell wiper opetration and if I do what shoul I ask. Thank you.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-21-02, 02:11 PM
Member
Join Date: Jan 2002
Location: Chicago
Posts: 1,915
You should not worry about a 2002 car with 22K miles. That's the dealers's problem. Take it there and have them fix it...
 
  #3  
Old 06-21-02, 02:11 PM
Member
Join Date: Apr 2002
Location: Pittsburgh,Pa
Posts: 2,417
I would take it to Ford it should be under warranty.
 
  #4  
Old 06-21-02, 02:12 PM
xiii13
Visiting Guest
Posts: n/a
Your car should still be under warranty, take it back to the dealer and have them check it out.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes