91 lumina no spark new coils crank sensor icm plugs wires

Reply

  #1  
Old 07-24-02, 10:27 PM
sirslinkster
Visiting Guest
Posts: n/a
91 lumina no spark new coils crank sensor icm plugs wires

friends have a 91`lumina with no spark they replaced the ignition control module and coils still no spark. so idid the wires plugs and then the crank sensor it only hase one stillnospark and no engin codes
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-24-02, 11:18 PM
Member
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,538
i would suggest you get a wiring diagram and check for power and ground at ignition module.
 
  #3  
Old 07-24-02, 11:24 PM
knuckles
Visiting Guest
Posts: n/a
I agree w/ bejay. You might also want to check the 10A fuse in the underhood fuse box.
 
  #4  
Old 07-26-02, 01:07 AM
sirslinkster
Visiting Guest
Posts: n/a
bejay thanx im going to go over it with a multieter this weeknd
 
  #5  
Old 07-26-02, 01:09 AM
sirslinkster
Visiting Guest
Posts: n/a
knuckels thanx for yor sugestion but the fuses are all good
 
  #6  
Old 07-28-02, 10:19 PM
sirslinkster
Visiting Guest
Posts: n/a
thanx guys had no power at the icm so i double checked the fuses somebody put it back in a dead hole it runs now but awfull rough the book says something about a tech1 scanning tool to do the idle learn or somrthing like that could that be causing detonation and bad idle also you cant hold the pedal in one spot you have to keep adjusting or it droops any advise greatly apreceated thanx again bjay & knuckles
 
  #7  
Old 07-29-02, 12:16 PM
Joe_F
Visiting Guest
Posts: n/a
Have a look at autolibrary that I have bookmarked below.
 
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 04:28 PM.