AAAAAAK Tub Jets Have Lost Power!!!

Reply

  #1  
Old 07-23-04, 07:53 PM
vintagemom
Visiting Guest
Posts: n/a
AAAAAAK Tub Jets Have Lost Power!!!

Eeeeek, my tub jets have lost a lot of power, & I'm wondering what can I do about it? Is there something I need to clean, a filter that needs changin? Has anyone else had this problem? Thanks,
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-24-04, 06:47 AM
Sharp Advice's Avatar
Admin Emeritus
Join Date: Feb 1998
Location: The Shake and Bake State USA
Posts: 10,440
Hello: vintagemom

Could be any number of reasons for the problem. Check the pump area for restrictions and or parts which may cause such. Not sure how the piping or plumbing would be for the model and brand. Including that information may help the pros help you.

To hopefully better serve you with the help of professionals, your question was moved into the hot tubs and spas forum top. Since the tube is one with power jets, etc. it is more like a hot tube/spa than a standard bath tub.

Regards & Good Luck
Sharp Advice
Web Site Host & Forums Monitor

Personal Reminder:
Buckle Up & Drive Safely.
"The Life You Save, May Be Your Own."
 
  #3  
Old 07-25-04, 09:04 AM
Ed Imeduc's Avatar
Member
Join Date: Aug 2002
Location: Mountain Williams Missouri
Posts: 18,389
Wink

look at the paper work on the spa you should have a filter there. You can have stuff like hair in the intake of the pumps impeller also.

ED
 
  #4  
Old 07-25-04, 07:27 PM
Member
Join Date: Apr 2002
Location: USA
Posts: 201
Is this a jetted bath tub? If so, there's no filter and almost certainly the pumps impeller is clogged.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'