Hayward 400

Reply

  #1  
Old 05-23-09, 12:17 PM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2009
Location: Arizona
Posts: 4
Question Hayward 400

LED PANEL indicated that thermistat faulure, I have changed the thermistat with the correct part as suggested by Hayward. Now panel indicates LO, limit string open. How do I close the string or reset.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-23-09, 05:41 PM
todrut's Avatar
Member
Join Date: Jun 2007
Location: USA
Posts: 1,212
LO I think is low flow, is filter clean? Water circulating good?
 
  #3  
Old 05-24-09, 08:46 AM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2009
Location: Arizona
Posts: 4
Hayward 400

Filter and flow are correct. The unit was working until Thermostat error message. I have changed thermostat, now the LO message.
I have checked the Limiter switch by removing jumper leades, no change on error message. Also, switch is tripping when engaged, I believe this is a protection response. I was thinking of changing the breaker in case of fault in the switch.
 
  #4  
Old 05-26-09, 06:29 PM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2009
Location: Arizona
Posts: 4
Hayward 400

As suggested by Hayward customer support:
You would need to test each switch in the limit string to find out
the problem. The limit string runs on 24VAC so you are looking for
power going into a switch but not returning out.


I have corrected the problem....found the fault and replaced the switch, which had shorted..
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'