Jacuzzi J465

Reply

  #1  
Old 05-25-14, 08:30 AM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2014
Location: Canada
Posts: 2
Jacuzzi J465

I have a Jacuzzi J465. It is showing code FLO2. Is there anyone who can tell me how to reset this and get my tub going again?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-25-14, 10:44 AM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 44,422
Welcome to the forums.

I'd need the year of your unit to help you.
 
  #3  
Old 05-25-14, 01:45 PM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2014
Location: Canada
Posts: 2
Thanks for the kind welcome.
My Jacuzzi tub is a 2007.
 
  #4  
Old 05-25-14, 02:06 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 44,422
Name:  flo2.jpg
Views: 305
Size:  19.7 KB

It looks like the problem is a shorted or stuck flow switch. The manual says call for service. I'm not sure why you couldn't change it yourself.


Here is the link to your manual in case you don't have one.
http://www.jacuzzi.com/hot-tubs/broc...7_J400_LCD.pdf
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'