no power in hottub

Reply

  #1  
Old 06-02-14, 05:56 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2014
Location: usa
Posts: 3
no power in hottub

i have power to the hot tub but no power past the panel any hints to help me out its a thermospa 2person
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-02-14, 07:02 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
I found in my SIL's hot tub a silly 2 amp fuse was shutting it all down. I would start by checking all the fuses on the circuit board first. They are automotive type inline fuses on his.
 
  #3  
Old 06-02-14, 07:32 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2014
Location: usa
Posts: 3
thanks gonna try that are there any fusable links in there
 
  #4  
Old 06-03-14, 02:59 AM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Not sure on your model, but his only had the PC board with the automotive type fuse in it. No fusible links. Easy to replace, but a bear to diagnose and find.
 
  #5  
Old 06-03-14, 12:58 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2014
Location: usa
Posts: 3
it was the fuse now the power light blinks could that mean the filters are dirty its a watkins p/n 39188 rev c thats what my old hot tub would do
 
  #6  
Old 06-03-14, 01:23 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Glad it was a cheap fuse and nothing more.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'