FLO Error

Reply

  #1  
Old 06-18-14, 04:43 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2014
Location: USA
Posts: 1
FLO Error

I currently own a Sundance Optima hottub (probably 2005) and noticed a FLO error. I did replace the flow switch and replaced the filter to no avail. I also tried running it without the filter in it and left it powered down for 30 mins as well. All pumps seem to work when I push the buttons to turn them on. My father (who knows way more about electricity than I) ran a voltmeter on the heater and that appears to be okay, however, the tub is not producing heat. I am curious what the piece circled in red in my picture is. It connects from the fliter to the heater an I am thinking this may have went up. Any input is greatly appreciated.
 
Attached Images  
Sponsored Links
  #2  
Old 06-18-14, 09:01 AM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 44,494
Welcome to the forums.

What you have circled in your picture is a pump and motor.
 
  #3  
Old 06-19-14, 07:13 AM
todrut's Avatar
Member
Join Date: Jun 2007
Location: USA
Posts: 1,212
more than likely with the flo error after trying all you did, the impellar in the pump is probably stopped with hair.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'