pressure switch

Reply

  #1  
Old 11-23-19, 04:28 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
pressure switch

If the pressure switch is bad would that stop the heater from working
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-23-19, 06:52 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 53,582
Received 416 Votes on 389 Posts
Welcome to the forums.

The answer to your question is yes.
The control board needs to verify that there is water moving thru the heater before applying power. If there is pressure present..... the board allows the heater to run.
 
  #3  
Old 11-24-19, 11:26 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
thank you for the answer,i will replace the pressure switch
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: