Go Back  DoItYourself.com Community Forums > Garden and Outdoor Center > Pools, Spas and Hot Tubs
Reload this Page >

Hot tub runs with error code fl1 then goes to watchdog

Hot tub runs with error code fl1 then goes to watchdog

Reply

  #1  
Old 05-31-20, 06:28 PM
B
Member
Thread Starter
Join Date: May 2020
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
Hot tub runs with error code fl1 then goes to watchdog

Replaced temp sensor in J330 jacuzzi. Now it runs with all pumps working for a couple of minutes then goes to watchdog. Any ideas?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-01-20, 11:10 PM
T
Member
Join Date: Jul 2006
Location: Euclid, Oh
Posts: 344
Received 0 Votes on 0 Posts
Flow sensor or actual air lock some where. Try removing the filter first.
https://www.thecoverguy.com/backyard...s-information/
 
  #3  
Old 06-02-20, 10:24 AM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 56,953
Received 823 Votes on 773 Posts
Welcome to the forums.

@tribe fan..... good info source there.

The FL1 code is pressure switch open and FL2 is pressure switch closed.
The pressure switch is independent of the temperature switch.
You can download the complete manual at the link below.
2003 Jacuzzi J-330 spa manual

 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: