Search: Posts Made By: cmousseau
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
01-02-21, 06:42 AM
Replies: 11
Views: 208
Posted By cmousseau

perhaps I tested my lines incorrectly when I had...

perhaps I tested my lines incorrectly when I had the stat cover off, maybe there was a live line causing a positive read which was not tied in to my stat. I will have to give it another test later...
01-02-21, 06:21 AM
Replies: 11
Views: 208
Posted By cmousseau

One of the breakers is a double 20, and the other...

One of the breakers is a double 20, and the other is a single 20. Would that put the double 20 breaker at 240? I did not test which heaters the line is connected to. I just used my voltage tester...
01-01-21, 09:03 AM
Replies: 11
Views: 208
Posted By cmousseau

I could not look at this the last couple of days...

I could not look at this the last couple of days and went to give it a go today and have another concern before I proceed. The original thermostat it turns out is on two different circuit breakers. ...
12-29-20, 09:53 AM
Replies: 11
Views: 208
Posted By cmousseau

Thank you to both of you, I had that as my...

Thank you to both of you, I had that as my original assumption and wanted to double check first. I will give it a go!
12-29-20, 09:24 AM
Replies: 11
Views: 208
Posted By cmousseau

z-wave electric baseboard thermostat install - help needed

I am having some trouble wiring up my new zwave electric baseboard thermostats.

The thermostat has two black wires and is non-polar. I already installed one of them in my older part of my home...
Showing results 1 to 5 of 5


 
Forum Jump