Search: Posts Made By: talikaluvr
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
03-17-15, 04:17 PM
Replies: 12
Views: 1,032
Posted By talikaluvr

Pretty sure it was the igniter, cause I cleaned...

Pretty sure it was the igniter, cause I cleaned off the tip and it works now. Just in case I bought a new one, thanks for the help.
03-15-15, 07:27 PM
Replies: 12
Views: 1,032
Posted By talikaluvr

Ordered another igniter, and will see what...

Ordered another igniter, and will see what happens.
03-15-15, 06:46 PM
Replies: 12
Views: 1,032
Posted By talikaluvr

Cleaned off the igniter and ground also.

Cleaned off the igniter and ground also.
03-15-15, 05:36 PM
Replies: 12
Views: 1,032
Posted By talikaluvr

The ground is a good connection to the module,...

The ground is a good connection to the module, and I will double check the connection to the igniter.
03-15-15, 01:32 PM
Replies: 12
Views: 1,032
Posted By talikaluvr

The old module had a black wire grounded to...

The old module had a black wire grounded to itself, instead to a flame sensor.
03-15-15, 01:27 PM
Replies: 12
Views: 1,032
Posted By talikaluvr

Thanks...the original module I had for the...

Thanks...the original module I had for the furnace is S8610u and the replaced used module is S8600H.
03-15-15, 12:55 PM
Replies: 12
Views: 1,032
Posted By talikaluvr

From the igniter comes 2 wires, one orange for...

From the igniter comes 2 wires, one orange for the igniter, and one white, a ground to the ignition module.
03-15-15, 11:52 AM
Replies: 12
Views: 1,032
Posted By talikaluvr

Furnace won't stay heating

I have an old Heil furnace NUGI125DK02, and it started not working properly. Have a new thermostat and a new gas valve installed in it, changed out the igniter box, cause the old one wasn't opening...
Showing results 1 to 8 of 8


 
Forum Jump