Search: Posts Made By: jayd2
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.01 seconds.
01-14-19, 04:28 PM
Replies: 8
Views: 611
Posted By jayd2

The main line is about 45' long would it be...

The main line is about 45' long would it be practical to insert 1/2" poly inside the main 3/4" copper pipe? I know the flow rate will drop, pressure should be close to 3/4" correct? Is it good...
01-07-19, 06:02 PM
Replies: 8
Views: 611
Posted By jayd2

The leak is mostly visible midway down the...

The leak is mostly visible midway down the driveway in an expansion joint about 3' below the garage floor level and a small area to one side where a sidewalk meets the driveway/garage floor, it could...
01-07-19, 04:28 PM
Replies: 8
Views: 611
Posted By jayd2

Replacing main water line

I've got a small leak in my main line and I thinks its better to replace it, unfortunately is located under my driveway and garage floor. My home is about 6' higher than the meter so its uphill to...
Replies: 8
Views: 3,416
Posted By jayd2

I installed the system with the 6150RF and it is...

I installed the system with the 6150RF and it is a pain but can be done.
The board is a 20P with 10.23 firmware.

I disabled all wireless zones then added a new one so far no errors. I think...
Replies: 8
Views: 3,416
Posted By jayd2

Yes I do have 2 wireless motion detectors that...

Yes I do have 2 wireless motion detectors that have been part of the system since day one. A few months ago one required a new battery after replacing the battery it still had random issues with that...
Replies: 8
Views: 3,416
Posted By jayd2

Vista 20P 6150RF - Check 09

I installed a Vista 20P with a 6150RF and it worked fine for about 6 months now it's getting a Check 09 error. If I cycle the system power it's good for a few hours then the error returns.
I've...
Replies: 7
Views: 1,179
Posted By jayd2

The problem was I did not open the door during...

The problem was I did not open the door during the exit delay, that changed it from Stay to Away, beginners mistake.

ChosunOne thanks for all the great advice, you've helped me solve several...
Replies: 7
Views: 1,179
Posted By jayd2

Motion detector problems

When the motion detector are set to zone type 04 they do not trigger the alarm when armed to Away, Max or Instant. I've waited for 10 minutes or more, the motion detectors LED's light up but do not...
Replies: 7
Views: 1,179
Posted By jayd2

The motion detector set to zone type 04 does not...

The motion detector set to zone type 04 does not set off alarm when armed to Away, Max or Instant.

Whats up?
Replies: 7
Views: 1,179
Posted By jayd2

I figured it out, at next zone number enter 00...

I figured it out, at next zone number enter 00 then *99

Thanks
Replies: 7
Views: 1,179
Posted By jayd2

How to exit *56

I'm using a 6160RF and able to change the zone type but can't figure out how/when to exit *56
At what point can I enter *99 to exit programing?

Here's what I'm doing-

4112 800
*56
*
- 02...
Replies: 7
Views: 1,179
Posted By jayd2

Stay - Motion detectors Vista 20p

I have a Vista 20p and need to set up 2 zones with motion detectors so when arming is set to Stay these zones will be disarmed. What type zones should they be set to?
Replies: 2
Views: 575
Posted By jayd2

Ademco Vista 20P, 6150RF and Wireless

Ademco Vista 20P with a 6150RF and 5800 wireless sensors.
Approximately how long do batteries last in 5800 sensors?
I assume that if a sensor batteries dies while system is armed the alarm will be...
Replies: 4
Views: 613
Posted By jayd2

I tested the resistors before installation they...

I tested the resistors before installation they are 2k

Zone 2 are t10 and t11
Replies: 4
Views: 613
Posted By jayd2

I forgot to mention that after the system is hard...

I forgot to mention that after the system is hard reset with AC and battery disconnected the alarm goes off and has to be reset with 4112800 Off (1 Key). Is the factory default set to automatically...
Replies: 4
Views: 613
Posted By jayd2

Ademco Vista 15p issue

I have a new Vista 15P with a 6150RF keypad that will not display a Ready status. I can get to programming mode, reset Default settings *97 and logout with *99.
The system has not been installed...
Showing results 1 to 16 of 16


 
Forum Jump