Search: Posts Made By: vljenewein
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Replies: 8
Views: 1,108
Posted By vljenewein

Fixed

It has been starting the last few time, on it's own, with no battery charging. What I believe the problem was/is was the corrosion in the connection from the key switch that plugged into the...
Replies: 8
Views: 1,108
Posted By vljenewein

Might have some headway. I cleaned the female...

Might have some headway. I cleaned the female terminals of the plug that goes into the ignition switch and put back together. Nothing yet. Decided to go to the back and see how much juice the...
Replies: 8
Views: 1,108
Posted By vljenewein

Yes, I have a meter. I'll test that as soon as...

Yes, I have a meter. I'll test that as soon as the rains stop. I am thinking that you are meaning that thick red wire that is bolted onto the side of the starter? I also took off the whole...
Replies: 8
Views: 1,108
Posted By vljenewein

Found the 20amp fuse and it was ok. I had to...

Found the 20amp fuse and it was ok. I had to remove the gas tank to one side so I could find it tucked in there. Checked with an ohm meter as well as visual. Checked any other connection for loose...
Replies: 8
Views: 1,108
Posted By vljenewein

Craftsman riding mower starting problems...

Where, exactly, is that fuse located? I have a Craftsman 20 HP 42" mower with single cylinder. model 917.276810. Turn key this afternoon and not even a peep. It's as if I had no battery, but we...
Showing results 1 to 5 of 5


 
Forum Jump