Search: Posts Made By: JaeMaczka
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
01-18-15, 10:10 AM
Replies: 17
Views: 24,818
Posted By JaeMaczka

Hehehe I guess by process of elimination it...

Hehehe
I guess by process of elimination it could be the top sequencer! It's the only part I haven't changed.
01-17-15, 05:10 AM
Replies: 17
Views: 24,818
Posted By JaeMaczka

Changed the 240 volt relay and the bottom...

Changed the 240 volt relay and the bottom sequencer. All wires are in their proper place.
Fan is still blowing after cycle. I'm at the point of calling it quits and calling a technician.

Only...
01-16-15, 09:24 AM
Replies: 17
Views: 24,818
Posted By JaeMaczka

I thought of that But the colors are the same....

I thought of that
But the colors are the same. blue, red and black.
And the positions match the diagram
01-16-15, 05:56 AM
Replies: 17
Views: 24,818
Posted By JaeMaczka

Hello It's not running continuous low. I have...

Hello
It's not running continuous low. I have it switched to auto
It's running lower than low speed. Meaning if i do set to continous you hear the motor pick up speed.

I had the motor changed by...
01-15-15, 05:49 PM
Replies: 17
Views: 24,818
Posted By JaeMaczka

Tried tapping the 240 volt relay, did nothing. ...

Tried tapping the 240 volt relay, did nothing.

My thermostat wires are hooked to R and W1. None hooked to G from thermostat.

This a really old wire (2 lines)from the previous oil furnace....
01-15-15, 07:40 AM
Replies: 17
Views: 24,818
Posted By JaeMaczka

hello, That was the other part I was...

hello,
That was the other part I was considering changing. I'll give it a tap to see if it does anything.
01-15-15, 06:26 AM
Replies: 17
Views: 24,818
Posted By JaeMaczka

Hello Guage123 I have the same problem. Fan...

Hello Guage123
I have the same problem. Fan runs at a low speed constantly, even after thermostat is finished its cycle.
I've changed the 24 volt relay and an element that had a cracked ceramic....
Showing results 1 to 7 of 7


 
Forum Jump