Search: Posts Made By: ssanders
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Replies: 10
Views: 2,087
Posted By ssanders

I could never get it enabled? THere was not a...

I could never get it enabled? THere was not a *189 to enable the AUIs?
Replies: 10
Views: 2,087
Posted By ssanders

I think that this is the Protection One version...

I think that this is the Protection One version of the 15P?
Replies: 10
Views: 2,087
Posted By ssanders

I am pretty sure that this is the 15P How can I...

I am pretty sure that this is the 15P
How can I tell what Firmware version? And can this be changed or am I better off replacing board to a 20P?

Thanks!
11-20-07, 10:19 PM
Replies: 1
Views: 2,826
Posted By ssanders

Try this to remove ring

If this table has a fininsh on it...you can go to Lowes or Home Depot and get a Water Ring removal pad(on row with touchup sticks)...they have a chemical that will not harm the finnish and will...
Replies: 8
Views: 6,612
Posted By ssanders

I agree, you need to test to see if you are...

I agree, you need to test to see if you are getting 120v WITH the power on the switches on for both the old switch for the fan and the switch for the old fan light, I suspect that you had white...
Replies: 10
Views: 2,087
Posted By ssanders

Thanks Ron, but I checked both the alarm and the...

Thanks Ron, but I checked both the alarm and the Programming directions and there is not a location *189....only on the Vista 20p per programming guide I have?

I tried going to the location *189...
Replies: 10
Views: 2,087
Posted By ssanders

BTW...I am trying to add the new 6270 to the...

BTW...I am trying to add the new 6270 to the Vista 15p system :)

Any help would be great...BTW how can I tell what version of firmware do I have?...is that on the chip on the board?

Looks like...
Replies: 10
Views: 2,087
Posted By ssanders

Help with simple programming Vista15p

Hello

I have a Vista 15p with a 6150 keypad and another 6270 keypad..(new)...I am able to get into programming and see the spot I think I need to configure...*190..which should be 11 I...
Showing results 1 to 8 of 8


 
Forum Jump