Search: Posts Made By: hdesh
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Replies: 69
Views: 5,183
Posted By hdesh

disassembled everything from the drum out. ...

disassembled everything from the drum out.
(lots of rust stains under the agitator on the inside
drum)
connected just the motor and the driveshaft
connected to the transmission rotates.
Now,...
Replies: 69
Views: 5,183
Posted By hdesh

Hey, sorry for the mass mails, but one more...

Hey, sorry for the mass mails,
but one more thing I tried -
manually move the clutch-drum(? (the
upside down piece that holds a large spring
inside it), I turned it by pushing it with
a...
Replies: 69
Views: 5,183
Posted By hdesh

okay, replaced the coupler anyway, since I had...

okay, replaced the coupler anyway,
since I had a new one, and there was some
black powder on the floor.
Then hardwired the "lid switch" and turned
on the washer.
Put it on spin cycle.
And -no-...
Replies: 69
Views: 5,183
Posted By hdesh

kenmore elite bought in 2000

there are NO oil streaks or leaks anywhere under
the washer.
symptoms:
When I turn the coupler part connected to the
shaft of the transmission, it turns, but its a little
hard to do. After 1 or...
Replies: 69
Views: 5,183
Posted By hdesh

dragging brake shoe

Hi,
Sorry to jump into this thread, but I am glad
I read it.
I have opened my Kenmore Elite, and have
the new coupler ready to be installed.
However, after reading this thread, I think I too...
Showing results 1 to 5 of 5


 
Forum Jump