Search: Posts Made By: sideshow76
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.01 seconds.
01-01-16, 10:57 PM
Replies: 21
Views: 20,868
Posted By sideshow76

Ends up it needed a new control board. $52 + 10...

Ends up it needed a new control board. $52 + 10 minutes = problem solved. Thanks for everyone's input and help!!
12-18-15, 10:04 PM
Replies: 21
Views: 20,868
Posted By sideshow76

Per my initial post, reaming/cleaning/clearing...

Per my initial post, reaming/cleaning/clearing the nipple connector and rubber hose was the first thing I did. My unit is an 80% efficiency unit so it doesn't have a condensate line running from the...
12-18-15, 07:24 PM
Replies: 21
Views: 20,868
Posted By sideshow76

It seems like the control board is going into...

It seems like the control board is going into error mode too quickly. It starts the 3 blink error within 3 to 5 seconds of starting the inducer motor. Is it possible that the control board just...
12-18-15, 07:15 PM
Replies: 21
Views: 20,868
Posted By sideshow76

PJ, thanksyou for your help. I have voltage...

PJ, thanksyou for your help. I have voltage tested both terminals on the pressure switch with the inducer blower running and they both read 27 volts. Doesn't this mean that the pressure switch is...
12-18-15, 03:49 PM
Replies: 21
Views: 20,868
Posted By sideshow76

I tested the ignitor for resistance and got 58...

I tested the ignitor for resistance and got 58 ohms. I then tested the wires going to the ignitor for voltage with the call for heat/inducer motor running and there was not any voltage reading on...
12-18-15, 01:41 PM
Replies: 21
Views: 20,868
Posted By sideshow76

Also, just tested the primary high limit switch...

Also, just tested the primary high limit switch and the two manual limit reset switches, and they were all 27 VAC on both sides of the switch with the system calling for heat and the inducer motor...
12-18-15, 11:52 AM
Replies: 21
Views: 20,868
Posted By sideshow76

Goodman furnace not lighting; 3 red blinks

My Goodman GHS80905CNA furnace that was installed as new construction in 2006 will not light. When called for heat the inducer motor runs for a few minutes then turns off. The circuit board error...
06-20-15, 10:35 PM
Replies: 1
Views: 497
Posted By sideshow76

Heat Pump Split System - AC working Heat not working

Any ideas as to what would cause the heat not to work in a Heat Pump Split System, when the A/C still works?

Does the Heat Pump and A/C compressor run on different capacitors? So if one goes out...
06-21-14, 10:11 PM
Replies: 3
Views: 1,283
Posted By sideshow76

There's some complications with that relationship...

There's some complications with that relationship that makes their help not an option. Thus I need the help/guidance of this site.

Thanks
Sideshow76
06-21-14, 12:17 PM
Replies: 3
Views: 1,283
Posted By sideshow76

Exclamation X10 XPS2 Switch Failure on Swimming Pool Waterfall Pump??

My variable speed waterfall pump on my swimming pool pad uses an X10 XPS2 Heavy Duty switch to turn on and off. A few weeks ago the pool company installed a new waterfall pump, and now after it...
Showing results 1 to 10 of 10


 
Forum Jump