Search: Posts Made By: strubby
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
03-29-13, 08:14 PM
Replies: 10
Views: 7,713
Posted By strubby

PJmax, you were absolutely right. The reason the...

PJmax, you were absolutely right. The reason the condensing unit wasn't kicking on was due to (well, after fixing the 24V broken wire) the LPS. Turns out my unit is leakage freon somewhere. In small...
03-28-13, 07:26 PM
Replies: 10
Views: 7,713
Posted By strubby

Thank you for the help, unfortunately I did not...

Thank you for the help, unfortunately I did not have the time to look at it since previously mentioned. I had a friend look at the unit tonight and he says it's a bad defrost control board.

At...
03-01-13, 06:34 PM
Replies: 10
Views: 7,713
Posted By strubby

Model # 25HBR330A300 I believe is what you need?...

Model # 25HBR330A300 I believe is what you need? There are two model #'s listed on the handler in the attic and I think that is the right one...
03-01-13, 05:51 PM
Replies: 10
Views: 7,713
Posted By strubby

Thanks for the response. That is what I am...

Thanks for the response. That is what I am looking for, the reasons I wouldn't be getting the correct voltage to close the contactor. The thermostat isn't very old, I'm assuming it is 6 years old...
03-01-13, 12:27 PM
Replies: 10
Views: 7,713
Posted By strubby

Carrier Condensing Unit Not Running

Single family home built 1977
Carrier Central HVAC 6 years old

Hey guys, I'm no HVAC tech or electrician, so I'm hoping to get a little guidance here. I moved into this house a few months ago,...
Showing results 1 to 5 of 5


 
Forum Jump