Search: Posts Made By: lugnutz59
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Replies: 8
Views: 2,099
Posted By lugnutz59

I'm back again after 6 snowstorms to report that...

I'm back again after 6 snowstorms to report that my snowblower is running GREAT! I believe that adding "Seafoam" to both the fuel and crankcase did the trick. I have run my 'blower many hours, and it...
Replies: 8
Views: 2,099
Posted By lugnutz59

Cheese, Thanks for your input, good advice. I...

Cheese, Thanks for your input, good advice. I actually have tried that as that has happened to me before with this same snowblower. I even went and bought a new gas cap as I know this can be a...
Replies: 8
Views: 2,099
Posted By lugnutz59

I pulled the flywheel this morning to R&R the...

I pulled the flywheel this morning to R&R the points and condenser, and found that I have electronic ignition, kinda blows that theory. I did find the wire from the coil to (eventually) the ignition...
Replies: 8
Views: 2,099
Posted By lugnutz59

I've already done that. I cleaned the holes with...

I've already done that. I cleaned the holes with carb cleaner and compressed air, plus run small drill bits through all the holes just to be sure.
Replies: 8
Views: 2,099
Posted By lugnutz59

Bolens Snowblower runs poor HOT

I have an older Bolens snowblower (serial #0600374) with an 8 hp Tecumseh engine. The engine starts first pull every time, but after running approx. 15-20 minutes, it begins to intermittently...
Showing results 1 to 5 of 5


 
Forum Jump