Search: Posts Made By: ouhogfan
Showing results 1 to 25 of 40
Search took 0.01 seconds.
09-25-15, 06:08 PM
Replies: 4
Views: 912
Posted By ouhogfan

Ok, thank you so much for your help

Ok, thank you so much for your help
09-25-15, 05:21 PM
Replies: 4
Views: 912
Posted By ouhogfan

Here is a picture of the model # and yes it is...

Here is a picture of the model # and yes it is the outside unit

56574
09-25-15, 04:45 PM
Replies: 4
Views: 912
Posted By ouhogfan

American Standard Fan Motor

I have an American Standard model 2a7b0024 that has the fan motor locked up. The part# is MOT11049. I'm just wondering if there is a universal replacement that will work for this unit. Everything I'm...
Replies: 2
Views: 550
Posted By ouhogfan

I don't find any other numbers except the 144tb...

I don't find any other numbers except the 144tb on it anywhere. I was able to get the housing with the rope assembly off. With the assembly off, the rope pulls and retracts very smoothly but when I...
Replies: 2
Views: 550
Posted By ouhogfan

Troy Bilt Garden Cultivator

I have a Troy Bilt garden cultivator model 144tb. The start rope will pull and retract but will not engage the engine to start it. What would be causing this? I really would like to have this going...
Replies: 1
Views: 745
Posted By ouhogfan

Kenmore Refrigerator Mod#25358082898

I have a Kenmore Model 25358082898 that has started leaking water out from under the door at the bottom of the freezer. Any ideas on what is causing this and what I should be looking for?
Replies: 8
Views: 12,695
Posted By ouhogfan

I don't know what the code was. I had a friend...

I don't know what the code was. I had a friend who works at a garage that chked it for me and said that it was a problem with the crank position sensor. The symptom is that it has become very hard to...
Replies: 8
Views: 12,695
Posted By ouhogfan

Is it on the top side or underneath?

Is it on the top side or underneath?
Replies: 8
Views: 12,695
Posted By ouhogfan

2001 volvo s40 crank position sensor

I have a 2001 Volvo s40 1.9T. I am needing to find the location of the crank position sensor. If anyone has a link to a diagram that would be great.:) Thanks for the help!!
Replies: 3
Views: 5,094
Posted By ouhogfan

I did get mine working. The inlet tube into the...

I did get mine working. The inlet tube into the ice maker had frozen. I took a hair dryer and thawed it out right where it comes into the ice maker and it's been working fine since
03-09-12, 09:20 AM
Replies: 4
Views: 1,120
Posted By ouhogfan

tried the jumper trick and heat came on. I will...

tried the jumper trick and heat came on. I will track it down from here as to whether it is the wiring or thermostat. Thanks so much :)
03-09-12, 04:42 AM
Replies: 4
Views: 1,120
Posted By ouhogfan

No Heat

I have an American Standard Model#cdb100a945d3. Overnight it quit coming on. I have chked the code on the control bd and it is giving just 1 slow flash which indicates normal operation with no call...
Replies: 3
Views: 5,094
Posted By ouhogfan

Kenmore side by side ice maker not working

I have a Kenmore side by side model 25358082898. I have had the water shut off to it for several days because the filter housing had cracked and was leaking. I purchased a new housing and filter also...
Replies: 6
Views: 6,779
Posted By ouhogfan

Thanks, will see if I can rent a longer snake and...

Thanks, will see if I can rent a longer snake and see if that takes care of the problem. Will let you know
Replies: 6
Views: 6,779
Posted By ouhogfan

not that I am aware of, but I have been getting a...

not that I am aware of, but I have been getting a sewer smell that I notice from time to time in my bathroom that is just around the corner. I have just noticed this since the drain problem started...
Replies: 6
Views: 6,779
Posted By ouhogfan

Washing Machine drain overflow

The drain for my washing machine has started overflowing when it drains. Usually it wont overflow the first load that is washed for the day but even when it doesnt overflow it always has a kind of...
07-27-11, 07:52 PM
Replies: 11
Views: 2,720
Posted By ouhogfan

I did turn the thermostat to heat and turned it...

I did turn the thermostat to heat and turned it all the way up but it didnt even try to come on.
07-27-11, 12:36 PM
Replies: 11
Views: 2,720
Posted By ouhogfan

I did go open the furnace and put the wires back...

I did go open the furnace and put the wires back together like they were and it will not go thru the ignite process. The board is just blinking a steady single blink
07-27-11, 12:10 PM
Replies: 11
Views: 2,720
Posted By ouhogfan

My furnace wont even try to come on right now....

My furnace wont even try to come on right now. They cut some wires and wired around something on the board they told me so my a/c would still work.
07-27-11, 10:54 AM
Replies: 11
Views: 2,720
Posted By ouhogfan

I looked at the link you posted for the board and...

I looked at the link you posted for the board and it looks totally different than the one thats in there
07-27-11, 10:51 AM
Replies: 11
Views: 2,720
Posted By ouhogfan

There was a blinknig red light and I did know how...

There was a blinknig red light and I did know how many blinks but I dont recall now what it was. I believe it indicated the unit was overheating. They first pulled out the coil where all the cooling...
07-27-11, 09:51 AM
Replies: 11
Views: 2,720
Posted By ouhogfan

there are several different #'s on the bd. It...

there are several different #'s on the bd. It says White-Rodgers in the middle of the bd. One sticker says made in Mexico 50a55-474 below that # is another one 156-4345 REL. There is another sticker...
07-27-11, 09:28 AM
Replies: 11
Views: 2,720
Posted By ouhogfan

Looking for part #

I have an American Standard furnace Mod#cdb100a945d3. I was having trouble with it over the winter with it continually shutting off. Had it worked on a couple of times and was finally told it needed...
Replies: 7
Views: 2,532
Posted By ouhogfan

Went thru and rechecked everything again and when...

Went thru and rechecked everything again and when I removed the ground wire this time it started. Thanks for the help!!
Replies: 7
Views: 2,532
Posted By ouhogfan

Tried removing the ground wire and still no spark

Tried removing the ground wire and still no spark
Showing results 1 to 25 of 40
 


 
Forum Jump