Search: Posts Made By: Jimco
Showing results 1 to 25 of 51
Search took 0.01 seconds.
Replies: 2
Views: 3,291
Posted By Jimco

thanks, i'll pass on the info. JIMCO

thanks, i'll pass on the info.

JIMCO
Replies: 2
Views: 3,291
Posted By Jimco

2006 GMC Envoy, using oil and coolant?

Someone I know has a 2006 GMC Envoy, about 80K miles on it, and they have been using 2 qts of oil a week, no visiable leaks, no difference in exhaust color.
they now say they are losing coolant also...
Replies: 2
Views: 890
Posted By Jimco

good luck, I just bought a Vizio 37 inch lcd tv...

good luck, I just bought a Vizio 37 inch lcd tv and after 3 days it went completely dead. smelled like burning wire ever since I hooked it up. returned it to walmart and got a sanyo 42 inch. keeping...
Replies: 3
Views: 7,079
Posted By Jimco

Spiders are there for a reason. Usually food...

Spiders are there for a reason. Usually food source. up in New England I doubt there are any poisonous spiders. Call local exterminators and explain the situation and ask for a free quote and...
Replies: 1
Views: 691
Posted By Jimco

one or two cooling fans?

I have a 92 lumina APV van. It has one fan in front of radiatiro and one behind it (probably AC). the one in front isn't coming on causing the van to get too hot. Is the one in back also used to keep...
Replies: 5
Views: 944
Posted By Jimco

93 lesabre stalls while driving, totally dead

My car has been stalling with no real pattern but there are times it stalls while driving. Last time I couldn't restart it for a few minutes. It was completely dead the whole time then started like...
Replies: 5
Views: 1,139
Posted By Jimco

Heater grid works when it up near 30 and wait to...

Heater grid works when it up near 30 and wait to start light works then also but when it's colder neither works. loose or shorted wire?
Replies: 5
Views: 1,139
Posted By Jimco

It does have a heater drid but my wait to start...

It does have a heater drid but my wait to start light never comes on except when temp is up near 30 degrees.
Replies: 5
Views: 1,139
Posted By Jimco

93 dodge pickup, cummins diesel

My 93 pickup won't start when it's cold. The heater to heat incoming air isn't working when temps get down to about 20 degrees or lower. when using block heater it sometimes starts but shakes and...
Replies: 2
Views: 671
Posted By Jimco

When I moved the van to get ready to drive it...

When I moved the van to get ready to drive it onto the ramps I saw a leak trail. Crawled under as best I could and saw a hose clamp dangling around on one of the metal hoses. ran my finger along it...
Replies: 2
Views: 671
Posted By Jimco

tranny fluid leak? where from?

I have a 92 Lumina Van with a 6 cyl engine. It sprung a tranny fluid leak. It's leaking underneat the radiator area. there is a plastic or metal piece extending down dead center of the motor. there...
Replies: 2
Views: 1,236
Posted By Jimco

Toro lawn mower

I have a Tor Lawn Mower, about 5 years old. Last summer I had to press the primer bulb 4 or 5 times every 45 seconds to minute to keep it from stalling. I decided to try to fix it before spring this...
Replies: 2
Views: 854
Posted By Jimco

tranny fluid leak?

My wife has a 1992 lumina APV Van. The transmission hose blew a leak a couple weeks ago. Her mechanic/Pastor replaced the hos and refilled it with 5 qts of fluid. A week later she added a qt, and...
Replies: 1
Views: 772
Posted By Jimco

1992 lumina van

My wife had a new battery installed on her lumina van and now the cruise control doesn't work. It worked fine before the battery was replaced. Could a fuse be blown or something else causing it?

...
Replies: 16
Views: 2,295
Posted By Jimco

I have a 93 LeSabre that i've been mixing 50/50...

I have a 93 LeSabre that i've been mixing 50/50 with E85 and regular gas and it runs fine. Been doing it over a month and no issues at all.


Jimco
Replies: 3
Views: 931
Posted By Jimco

OK, felt entire blade assembly and nothing is...

OK, felt entire blade assembly and nothing is broke. No debris, no twigs, etc. I did notice when I grab theblade assembly and jiggle it, it jiggles back and forth easily, while the fan in front of...
Replies: 3
Views: 931
Posted By Jimco

92 Lumina APV Van, radiator fan rattles

my 92 lumina van radiator fan started rattling very loudly today. I noticed there's one in front and one in back of radiator. The one in back (next to engine) is the one rattling. Is it drivable like...
Replies: 6
Views: 3,976
Posted By Jimco

I also have a 1993 lesabre and the belt is loaded...

I also have a 1993 lesabre and the belt is loaded with cracks. Looking at it it looks like I can change that without taking any mounts off or apart. Am I correct? Belt looks like it is very very...
Replies: 6
Views: 3,976
Posted By Jimco

Do I put the jack directly under the oil pan or...

Do I put the jack directly under the oil pan or under a specific place? Is the oil pan stron enough to handle it? I assume it's just to support it so there won't be much weight, correct? If I remove...
Replies: 6
Views: 3,976
Posted By Jimco

1995 PARK AVENUE Serpentine belt

My 95 park avenue's tension pulley fell off and the belt was chewed up. I will need to get a new tension pully assembly but my main question is do I need to take apart any motor mounts to replace the...
Replies: 10
Views: 1,182
Posted By Jimco

How much seafoam should I add to my gas tank on...

How much seafoam should I add to my gas tank on push mower. I have toro 6.5 hp and have similar problem. I need to keep primer bulb pressed to keep it running. Had old gas in it but filled with new...
Replies: 2
Views: 999
Posted By Jimco

maytag stackable w/d

I moved and am trying to attach the foil vent to the back ot the dryer but the exhaust pipe from dryer is recessed and I can't get it around it, no room and the ring clamp wouldn't fit in there...
Replies: 6
Views: 2,994
Posted By Jimco

Took to garage as I couldn't get some of the plug...

Took to garage as I couldn't get some of the plug wires off due to tight space. All wires were replaced, then plugs. Still missed some when they took it out for road test.
Coil pack was also bad...
Replies: 6
Views: 2,994
Posted By Jimco

I pulled the plug wires off the suspect coil...

I pulled the plug wires off the suspect coil pack.It didn't run any worse, still vibrated.When I put plug wires back on it ran no different. Also one of the coil pack posts that the plug wire plugs...
Replies: 6
Views: 2,994
Posted By Jimco

93 buick lesabre, stutter and vibration

OK. I have a 93 lesabre, 6 cyl. For a while it's been stuttering when accelerating. The check engine light comes on and goes off. When I accelerated slowly it would stutter bad but accelerating hard...
Showing results 1 to 25 of 51
 


 
Forum Jump