Search: Posts Made By: lazymanrun
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Replies: 2
Views: 859
Posted By lazymanrun

Power Windows

Guess I was hoping for something I missed short of having to tear everything apart. So goes it. Thanks for the reply though.
Replies: 2
Views: 859
Posted By lazymanrun

Power Windows

1989 Buick Century. The master window switch will not work and does not have any power going to the connector. The other three doors windows switches work ok. What is wrong?
Thanks for anything.
Replies: 4
Views: 784
Posted By lazymanrun

Hard Start

Fuel filter is about 6 mo old. Spark plugs ok. I watch the fuel pressure on the guage at the engine while I'm cranking and it hardly goes down. Funny, you disconnect the IAC, reconnect it and the...
Replies: 4
Views: 784
Posted By lazymanrun

Hard Starting

1989 buick century, 3.3 engine. It takes 7 to 10 seconds for the car to start. No trouble codes, no other problems. Other than this, it runs just fine. Have replaced the MAF last year. Since...
Replies: 5
Views: 2,512
Posted By lazymanrun

Sorry took so long to reply. I'm checking the...

Sorry took so long to reply. I'm checking the MAT this morning. A little over a year ago, I did get an 02 sensor code. At that time I did not see in another section there were 2 02 sensors in the...
Replies: 5
Views: 2,512
Posted By lazymanrun

1990 Chevy Caprice Classic

After I put it in drive and push the accelerator down, it starts hesitating and it is hard to increase speed. When I rev it from a standstill, I can feel the engine cutting out as well. This only...
Replies: 5
Views: 2,512
Posted By lazymanrun

1990 Chevy Caprice Classic

Car cold starts are fine. After the engine warms up, putting engine under load causes it to stumble/hesitate really bad. More noticible in cold weather then in warm weather. Changed the IAC,...
Showing results 1 to 7 of 7


 
Forum Jump