Search: Posts Made By: Hawk600
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
10-02-16, 09:15 PM
Replies: 6
Views: 1,056
Posted By Hawk600

Awesome Pete thank you, just confirming I keep...

Awesome Pete thank you, just confirming I keep whatever I have connected with the apprilaire 600 right now but run a wire from the ACC+ to one of the solenoid leads??

The way I have now the...
10-02-16, 05:10 PM
Replies: 6
Views: 1,056
Posted By Hawk600

Sure Thanks for answering. I am planning to...

Sure Thanks for answering. I am planning to install as Ecobee3 Wifi thermostat on a Carrier weathermaker furnace and to make things more fun :) I realized I could also control my Aprilaire 600...
10-02-16, 10:31 AM
Replies: 6
Views: 1,056
Posted By Hawk600

WiFi thermostat needs C connection

Hello all
I am thinking in buying a new WiFi thermostat but it looks like it requires a "C" wire in order to function properly.

I do have an extra blue wire on the cable that I can use as "C"...
01-15-16, 07:42 AM
Replies: 9
Views: 8,844
Posted By Hawk600

By the way I went downstairs to check the wires...

By the way I went downstairs to check the wires and got some pics, I am not sure if it changes something but the first white/red wire set is coming straight from the Carrier furnace, the second set...
01-15-16, 07:22 AM
Replies: 9
Views: 8,844
Posted By Hawk600

Wow, just awesome Pete!! Thank you sooo much...

Wow, just awesome Pete!!
Thank you sooo much for helping me out, I was leaning towards the WH8040 due to people saying is more accurate than Aprilaire but you rigth I do have the external sensor...
01-14-16, 10:00 PM
Replies: 9
Views: 8,844
Posted By Hawk600

Thank you very much Pete and I am sorry I forgot...

Thank you very much Pete and I am sorry I forgot to mention the humidifier, it is Aprilaire 600.
01-14-16, 02:54 PM
Replies: 9
Views: 8,844
Posted By Hawk600

Replacing Aprilaire 56 with Aprilaire 60 Humidistat

My Aprilaire 56 is not opening the solenoid unless in test/reset mode.

I disconnected the outdoor sensor wires and switched to manual mode but it still not working unles in reset. The red...
Showing results 1 to 7 of 7


 
Forum Jump