Rigid SP-500

Reply

  #1  
Old 03-15-07, 03:56 PM
R
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
Angry Rigid SP-500

I just installed a Rigid SP-500 sump pump and it goes off every 30 seconds due to the fixed float system it comes with. Is there any way to install a floating switch on this pump?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-16-07, 08:19 AM
P
Member
Join Date: Oct 2001
Location: So. Cal
Posts: 1,051
Received 0 Votes on 0 Posts
You might be able to use a separate float that can be tethered to the proper length. Some of these floats have a plug on them that the pump plug can be plugged into piggyback style.
You will, of course, have to tie the built in switch into the on position.
Ron
 
  #3  
Old 03-16-07, 03:31 PM
R
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
Thanks Pumpman... I'm going to try to somehow tie a float switch to the original switch on the pump - but with a counter-weight on the original switch so the switch will actually be controlled by the floating switch.

Thanks again!!
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: